Waar onze passies samenkomen

Over Ons

Als latindanser of latin lover weet je vast hoe moeilijk het is om kwalitatief goede, fijne maar ook betaalbare kleding te vinden die ook nog eens je passie voor dans laat zien. Bijna onmogelijk!

Gemaakt met passie en plezier,
door dansers, voor dansers.

Onze LATINDANSWINKEL is dan ook ontstaan uit een eigen interesse  en zoektocht naar fijne kwalitatieve danskleding. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de Nederlandse & internationale latin scene besloten wij bij gebrek aan opties om onze eigen kleding te gaan produceren. In eerste instantie alleen voor eigen gebruik, maar na veel interesse van andere dansers nu ook voor iedereen beschikbaar online! 
Ons merk staat voor passie maar vooral ook voor positiviteit. Salsa & Bachata dansend is hoe we elkaar hebben leren kennen en waar onze love story mee begon. Het logo van de LATINDANSWINKEL heeft een lijn van 39graden, dit is precies de lijn die onze 2 afkomsten (Bonaire & Nijmegen) verbindt. De LATINDANSWINKEL is dan ook waar onze passies samenkomen.  Het plezier dat dansen ons brengt willen we graag met iedereen delen. 

In onze webshop kan je al onze eigen favoriete items vinden.

Omdat we jullie alleen maar het allerbeste willen aanbieden, selecteren & testen we zelf alle producten met specifieke focus op de kwaliteit & pasvorm. Wij verkopen dan ook alleen maar producten die we zelf ook heel graag dragen. 

We blijven continue ons merk uitbreiden met nieuwe producten & nieuwe designs. Is er iets dat je heel graag in onze shop zou willen zien dat we nog niet aanbieden? Laat het ons vooral weten!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Lees meer